Home Semanatori de porumb second hand Semanatori de porumb second hand
Semanatori de porumb second hand PDF Imprimare Email
Semanatori de porumb second hand
Scris de andreibitculescu   
Joi, 10 Martie 2011 14:13
Semanatorile de grau au revolutionat tot ceea ce inseamna agricultura. Multumita acestor inventii si anume semenatorile de grau putem spune ca avem parte de o agricultura bogata. Initial insamantarea s-a facut manual. Cum altfel in lipsa tehnologiei, inclusiv a semanatoarelor de grau. Avand in vedere ca aceasta activitate si anume raspandirea semintelor manual nu doar ca nu erau distribuite in mod egal ci erau si imprastiate fara un sens anume. Ceea ce inseamna ca dupa ce erau imprastiate pe pamant in momentul acoperirii semintelor, acestea nu erau astupate corespunzator. Ceea ce inseamna ca o mare parte dintre seminte era irosita.

In momentul dezvoltarii tehnologiei pana la un nivel suficient incat sa apara utilajele agricole, printre aceste utilaje se numara cu succes si semanatorile de grau. Toata lumea avea parere diferite cu privire la aceste utilaje. Unii credeam ca nu sunt sigure, altii credeau ca sunt doar ceva pentru a induce in eroare oamenii, ceilalti credeau ca nu vor avea succes in timp. Totusi exista o mica parte de oameni care, plictisiti si obositi de activitatile campului, si-au dorit sa icnerce aceste semanatori de grau. Multumita acelor oameni putem spune astazi ca avem parte de tehnologie in agricultura. Daca nu existau persoane care sa doreasca sa incerce semanatorile de grau, acestea ar fi fost date uitarii la fel cu s-a intamplat si cu celelalte utilaje care nu au avut succesul asteptat.

Ca orice produs nou aparut pe piata, pretul pentru acesta este unul mare. Initial doar putin au dorit sa achizitioneze aceste semanatori de grau, deoarece pretul acestora era unul mare putini il considerau admisibil. Odata cu trecerea timpului si avansarea tehnologiei au aparut firme de reprezentanta care ofera semanatori de grau second hand. Ceea ce inseamna ca acestea au remarcat marea nevoie de acest tip de utilaje in agricultura si s-au gandit sa introduca semanatori de grau second hand din dorinta de a ajuta locuitorii rurali, dar si din dorinta de a nu isi pierde clientii.

 

Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com